szombat, március 27, 2010
mielőtt még bárki is beleszólna, ezt egy msn beszélgetésből vágtam ki. persze én írtam egy bizonyos illetőnek.. akit állítólag sikerült is megsirattatnom vele. azért remélem nem haragszik meg érte.
és valóban elég zavaros az egész. nem csodálkoznék ha nem érted meg.. és valójában nem is kell megértened se ezt az egészet, sem pedig engem.

*mindig azok vannak legtávolabb egymástól, akiknek talán a legjobban lenne szükségük rá, hogy a másik mellette legyen.
*és azok vannak melletted, akiknek nincs rád szükségük. és neked sem teljesen rájuk.
*vagy csak az ember a túl önző. és úgy válogatja a legkülönlegesebb személyiségeket maga körül, mintha csak a divatról lenne szó. most ő kell. de aztán jön egy másik, aki sokkal jobb. aztán a másik..
*majd kitudja, a kettővel ezelőtti lehet, hogy újból kell, mert a divatban is hódítanak a régi cuccok.
*de egy idő után megint eldobod mert már nem kell.
*aki mellett pedig kitartasz, az mégis messze van. örülsz, ha csak pár percre is közel kerülsz hozzá lelkileg. és fizikailag? egyszerűen megőrölnél azért, hogy láthasd az arcát, mikor hozzá beszélsz. hallani a hangját.. érezni az érintését, ölelését.
*itt van bennünk az iszonyú vágyakozás. vágyakozás a másik iránt, akihez talán sosem kerülhetünk elég közel. mert lehet, hogy ő pont egy másik személyre koncentrál ennyire.
*de mi mégsem tudjunk elengedni. és ez egyre inkább felemészti az időnket önmagunkkal együtt.
*de ugyanakkor, ha itt lenne mellettünk az megint nem lenne ugyanaz. mert szörnyű belegondolni, és bizonyára lehetetlennek tűnik, de mi van, ha akkor őt is megunnád?
*mert akkor már nem lenne miért küzdened.. túl egyszerű lenne.
*és nem lenne benne az a bizonyos bonyolultság érzése. és hogy talán sosem fogtok egymás közelébe kerülni mégis hisztek benne, hogy ez megtörténhet. és aztán már azt sem bánod, ha ezt ő egy másik emberben látja. mert bármit megtennél azért, hogy boldog legyen.
*és ugyanakkor bármilyen szívszaggató is, olyannyira megnéznéd a mosolyát, hallanád a nevetését, hogy akár bele is őrülhetsz. mert ezt nem te adtad meg neki. melletted nem tud igazán boldog lenni. de mégis boldog vagy vele te is, hogy legalább addig, amíg nem jött valaki más te is megtettél érte bármit amit tőled tellett. még ha a fájdalom erős is..
*egyszerűen örülsz annak, hogy ő megtalálta akit keresett, még ha te el is veszítetted.